1066 Budapest, Dessewffy u. 49.
(06-1)-269-3533
anetttours@anetttours.hu
8200 Veszprém, Rákóczi u. 3.
(06-88)-408-183
veszprem@anetttours.hu
  1066 Budapest, Dessewffy u. 49.
  (06-1)-269-3533
  anetttours@anetttours.hu
  8200 Veszprém, Rákóczi u. 3.
  (06-88)-408-183
  veszprem@anetttours.hu

  A csodálatos Bali

  Időpont: 2023. május 8-22. 13 nap/12 éj
  Utazás: repülővel

   

  Menetrend: (indulás/érkezés helyi idő szerint)
  május 08.     Budapest-Dubai            16.00-23.20
  május 09.      Dubai-Denpasar           03.25-16.35
  május 22.      Denpasar-Dubai           00.05-05.10
  május 22.      Dubai-Budapest           10.30-14.25

  kb.17-18 óra repülési idővel

  Szállás: 4* hotel hotelekben
  Ellátás: reggeli
  Részvételi díj: 830.000 Ft/fő (+ vízum 35 USD)

  Részletes program

  1. 1.nap: Érkezés Balira az esti órákban, transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába.
   Szálloda: Ananda Ubud**** https://anandaubudresort.com-bali.com/en/
   2.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése. Majomerdőkézműves piacéttermeküzletek.
   3.nap: Fakultatív programlehetőség: Rafting és elefánt szafari kb. 130USD/fő, csak rafting kb. 85USD/fő, csak elefánt kb. 60USD/fő
   4.nap: Pihenés Ubudban
   5.nap: Közép-Bali program:
   Reggeli után indul a túra, majd késő délután érkezés vissza Ubudba. Az egész napos program során megnézzük a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur-vulkánhoz és Batur-tóhoz, meglátogatunk egy növény- és fűszerkertet, ahol számos növénnyel, gyümölccsel találkozhatunk, amiket a mindennapokban kóstoltunk már, de a származásáról, termesztéséről mit sem tudunk. Itt lehetőség van a híres cibet macska kávé megkóstolására (kopi luwak). Ezután megnézzük a Gunung Kawi Sebatu hindu templomot, amit főleg megtisztuló szertartások alkalmával keresnek fel a balinézek. Ezen a túrán lehetőség van megtekinteni a helyi kézműveseket, a híres Balinéz festőművészeket, fafaragókat. A program végén a tengerpartra érkezünk.
   Szálloda: Mercure Resort Sanur**** www.mercureresortsanur.com
   6.nap: Pihenés a tengerparton
   7.nap: Kelet-Bali program:
   Reggeli után elindulunk Tukad Capung érintésével a Taman Ujung vízi palotához és a nem messze tőle található Tirta Gangga királyi fürdőhöz. Kuta tengerpart felé pedig megállunk a Goa lawah-denevér templomnál. Késő este érkezés vissza a szállodába.
   8.nap: Pihenés a tengerparton
   9.nap: Észak- Bali program:
   A csodás Észak-Bali kirándulás alkalmával megtekintjük a Jatiluwih az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított rizsteraszokat. (opcionális: pillangópark meglátogatása kb. 8USD/fő) A turisták által alig látogatott, a Batukaru vulkán oldalában található Tanah Lot templomhoz látogatunk a program során, majd a Bedugul faluban a híres Pura Ulun Danu Bratan úszótemplomot nézzük meg és a helyi zöldség, gyümölcs, virágpiacot.
   10.nap: Pihenés a tengerparton
   11.nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőség: Uluwatu sziklatemplom együttes, este Jimbananban vacsora az egyik tengerparti étteremben kb. 35USD/fő+vacsora
   Pura Uluwatu templom egy ikonikus tengerparti pagoda, amely egy sziklán áll Bali déli részén. Ez az 1000 éves templom Bali szigetének egyik leghíresebb turisztikai látványossága a lenyűgöző sziklák, a naplementére nyíló kilátás, a hagyományos Kecak tűztánc és a hírhedten alattomos majmok miatt, amelyek szeretnek a templom közelében lógni.
   12.nap: Pihenés a tengerparton. Fakultatív program: Nusa Penida sznorkeling lehetőséggel kb. 70USD/fő
   13.nap: Pihenés a tengerparton, majd a késő esti járathoz transzfer a repülőtérre

  A programokban változás elfordulhat!

  Utazás feltétele: minimum 2 covid elleni oltás! Egyéb fontos információk az alábbi oldalonhttps://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/indonezia 

  Részvételi díj tartalmazza: nemzetközi repülőjegy Emirates járattal, repülőtéri illetékek, feladott poggyász,  4+8 éj szállás reggelivel, transzferek Bali a repülőtér-Ubud-tengerpart-repülőtér útvonalon, Észak,- Közép,- és Kelet-Bali programok, adók és illetékek, magyar idegenvezetés, belépők, 2 program során ebéd.

  Részvételi díj nem tartalmazza: fakultatív programok, biztosítások, 1 program során ebéd, borravaló, vízumdíj (35 USD amelyet a helyszínen érkezéskor lehet megvásárolni (VISA ON ARRIVAL). Ingyenes QR kódos regisztráció indulás előtt 24 órával https://ecd.beacukai.go.id

  Gyerekkedvezményt csak a szállásból tudunk biztosítani.
  3.fő felnőtt pótágyon teljes árat fizet.

  A repülőgépen nem lesz utaskísérő a csoporttal. Balin a partneriroda magyarul beszélő idegenvezetője várja majd a csoportot.

  Letölthető program PDF formátumban: A csodálatos Bali 2023