1066 Budapest, Dessewffy u. 49.
(06-1)-269-3533
anetttours@anetttours.hu
8200 Veszprém, Rákóczi u. 3.
(06-88)-408-183
veszprem@anetttours.hu
  1066 Budapest, Dessewffy u. 49.
  (06-1)-269-3533
  anetttours@anetttours.hu
  8200 Veszprém, Rákóczi u. 3.
  (06-88)-408-183
  veszprem@anetttours.hu

  Adventi útjaink 2022-ben

  Adventi séta Mariazellben 2022. november 26.

  Utazás: autóbusszal

  Útvonal: Veszprém- Zirc – Győr -Mariazell
  Részvételi díj: 12.900 Ft/fő

  Program

  Indulás Veszprémből a reggeli órákban Mariazellbe, Közép-Európa legfontosabb Mária-kegyhelyére. Látogatás a bazilikában, majd a Kálváriahegyen egy magánházban látható egyedülálló mechanikus Betlehem (~1,10 €) megtekintése. Ezután szabadprogram az adventi vásáron, fakultatív látogatási lehetőség a bazilika kincstárában (~4 €), a Pirker mézeskalácssütő üzemben (~7,90 €) és az Arzberger Likőrüzem (~5 €) boltjában, ahol különféle souvenirek is kaphatók. Visszaindulás 17.00-18.00 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 35 fő

  részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, a magyar nyelvű idegenvezetés és az adminisztrációs díjat (1000 Ft/fő)

  részvételi díj nem tartalmazza: az esetleges belépődíjakat, útlemondási és utasbiztosítást.

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre: Adventi séta Mariazellben 2022

   

  Advent Zakopane 2022. december 3-4. (2 nap/1 éj)

  Utazás: autóbusszal

  Útvonal: Veszprém-Budapest-Zakopane
  Szállás: 3* szállodában, 2 ágyas szobákban.  3. fő kedvezménye: 8.000 Ft/fő

  Ellátás: reggeli,  vacsora felár: 7.000 Ft/fő
  Részvételi díj: 49.000 Ft/fő

  Egyágyas felár: 19.000 Ft

  Részletes program

  1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel Zakopane-ba, Lengyelország téli központjába, mely ma elsősorban a turizmusból él. Délután séta és vásárlási lehetőség Zakopane lengyel piacán, ahol helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, ízletes tradicionális sajtok, helyi finomságok és édességek várják a látogatót. Fakultatív sajtworkshop: sajtműhely látogatás, sajtkóstolás, készítés (39 PLN/fő). Mindeközben forralt borral és mézes sörrel melegedhetünk. Éjszaka a 3 csillagos, családias méretű szállodában Zakopane belvárosában, csendes részen.

  2. nap: Reggeli után fakultatív program lehetőség: hószánozás (79 PLN/fő) vagy lovaskocsizás (60 PLN/fő, minimum 20 fő esetén) az időjárás függvényében. Később a Zakopanei Piac végéből indulva feljuthatunk a Gubalowka hegyre ahonnan megcsodálhatjuk a Tátra szépségét. A kora délutáni órákban visszaindulás Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 40 fő

  részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, a szállást, a reggelit, az adminisztrációs díjat a magyar csoportkísérőt

  részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív programot (melyet a foglaláskor jelezni kell és az autóbuszon lesz fizetendő), valamint az utasbiztosítást, amely irodánkban megköthető.

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre:  Zakopane Advent 2022

  Advent Zágráb 2022. december 10. 

  Utazás: autóbusszal
  Útvonal: Budapest- Veszprém – Zágráb 
  Részvételi díj: 16.900 Ft/fő 

  Részletes program

  Indulás Budapestről kb. 6:00-kor, majd folyamatos utazás  rövid technikai pihenőkkel az erdőkkel borított Medvednica hegység déli lábánál, a Száva folyó völgyében fekvő horvát fővárosba, Zágrábba.

  A horvát főváros főbb nevezetességei egymáshoz viszonylag közel helyezkednek el, melyek idegenvezetőnkkel egy városnéző körséta keretében gyalogosan tekinthetőek meg: pl. a Mária Mennybemenetele székesegyház, a piac, a Kőkapu, a Szt. Márk templom, a Sabor – a horvát parlament épülete, Szt. Katalin templom, és a Latrok tornya, ahonnan minden délben ágyúlövés dördül.

  A főváros szíve a Jelačić tér. A 19-20. század fordulóján kiépült Alsóváros pedig, a Zöld patkó-val, az Ilica utcával és a főpályaudvarral, a modern Zágráb központja.

  Városnézés után szabadidő, vásárlási lehetőség a zágrábi advent forgatagában. A horvát főváros több helyszínen számos különleges, karácsonyi témájú és zenés rendezvénnyel várja a látogatókat, de érdemes megkóstolni a különféle szezonális finomságokat, és gyönyörködni a hamisítatlan karácsonyi atmoszférában. A színes kavalkádban nézelődve pedig ne lepődjünk meg, ha maga a Télapó is szembejön a tömegben, mivel (a pletykák szerint…) az adventi időszakban folyamatos „szolgálatot teljesít” Zágráb utcáin.

  Hazaindulás a délutáni órákban (kb. 17:30 órakor), érkezés várhatóan az esti órákban.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 40 fő

  részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, az adminisztrációs díjat a magyar csoportkísérőt

  részvételi díj nem tartalmazza: az esetleges belépőket, valamint az utasbiztosítást, amely irodánkban megköthető.

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre:  Zágráb Advent 2022

  Advent Pozsony csokigyár látogatással 2022.

  november 26. veszprémi indulással

  december 3., 10., veszprémi indulással

  december 17. veszprémi és budapesti indulással

  Utazás: autóbusszal
  Útvonal:
  1. Pápa- Veszprém- Zirc – Győr- Kittsee- Pozsony
  2. Budapest – Kittsee – Pozsony
  Részvételi díj: 11.900 Ft/fő + 4 €/fő helyi idegenvezetés

  Részletes program

  Indulás Budapestről a reggeli órákban, majd folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Kittsee-n a Hauswirth Csokoládégyárba, ahol megismerkedhetünk a csokoládégyártás alapjaival, és megkóstolhatjuk a mintaboltban árult termékeket, melyekből vásárolni is lehet!

  Innen továbbindulás a szlovák fővárosba, Pozsonyba. Gyalogos városnézés során az idegenvezetővel megismerhetjük Pozsony történelmi belvárosát. Később szabadprogram, séta a pozsonyi adventi vásárban, majd hazaindulás.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 40 fő

  részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, az adminisztrációs díjat, a magyar csoportkísérőt.

  részvételi díj nem tartalmazza:  az utasbiztosítás díját, amely irodánkban megköthető és a helyi idegenvezető díját 4 €/fő, mely az autóbuszon fizetendő.

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre:  Pozsony Advent 2022Budapestről     Pozsony Advent 2022 Pápa Veszprém Zirc

  Advent Gratz 2022. december 03.

  Utazás: autóbusszal
  Útvonal: Veszprém – Ajka – Graz
  Részvételi díj: 13.900 Ft/fő 

  Program

  Indulás a reggeli órákban Veszprémből, utazás a stájer tartomány fővárosába, Grazba. Megérkezés után gyalogos városnézés a karácsonyi díszbe öltözött romantikus óvárosban, mely az UNESCO Világörökség része, majd a  hagyományos grazi jégbetlehem megtekintése, és séta a Mura- folyó túloldalán – igény esetén – a Schloßbergen álló híres Óratoronyhoz. Ezután szabadprogram keretében lehet felfedezni a város adventi vásárait. Visszaindulás kb. 17:45-18:00 körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 35 fő

  A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, az út- és parkolási díjakat, az idegenvezető költségeit, adminisztrációs díjat.

  A részvételi díj nem tartalmazza: az utasbiztosítást, esetleges belépőket, a Schloßbergbahn vagy a lift viteldíját.

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre: Advent Graz 2022

  Advent Bécs 2022. november 27., december 18.

  Advent Schönbrunn és Bécs 2022. december 04.

  Advent Bécs Madam Tussaud’s Panoptikum 2022. december 11.

  Utazás: autóbusszal
  Útvonal: Veszprém – Ajka – Bécs
  Részvételi díj: 11.900 Ft/fő 

  Program

  Advent Bécs: Indulás a reggeli órákban Veszprémből. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Bécsbe a délelőtti órákban, ahol először buszos városnéző utat teszünk a Ringen, majd sétával folytatjuk a történelmi belvárosban: Mária Terézia tér, Várkert, Operaház, Kärtner Strasse, Kapucinus templom, Stephansdom, Graben, Várnegyed, Városháza… Ezt követően szabadprogram az adventi vásáron, és Bécs csodálatos karácsonyi díszeiben pompázó belvárosában. Visszaindulás 17.30-18.00 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

  Advent Schönbrunn és Bécs: Indulás a reggeli órákban Veszprémből. Folyamatos utazás rövid pihenővel a schönbrunni kastélyhoz, a császári család egykori rezidenciájához. A kastély fakultatív megtekintése után indulás Bécs belvárosába. Autóbuszos és kb. 2 órás gyalogos (fakultatív) városnézésünk után szabadprogram az adventi vásárban, és Bécs csodálatos karácsonyi díszeiben pompázó belvárosában. Visszaindulás 17:30-18:00 körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

  Advent és Madame Tussauds” Panoptikum: Indulás Veszprémből, a Jutasi úton lévő SPAR parkolóból. Útközben rövid pihenő, majd továbbindulás Bécs felé. Utunk első állomása a Práter területén lévő „Madame Tussauds” Panoptikum, ahol 10:30 órától megtekintjük a világhírű viaszfigurákat. Madame Tussauds nevezetes viaszbábú gyűjteménye több, mint 80 viaszfigurájával és interaktív Sisi élményvilágával a bécsi Práter fénypontjának számít. Az élethű, viaszból készült ”szobrok” között nemcsak az épp aktuális sztárokat csodálhatjuk meg, az elmúlt évtizedek, évszázadok kiemelkedő személyiségei mind felsorakoznak itt. A panoptikum megtekintése után kb. 12:30-kor indulás Bécs belvárosa felé. Rövid autóbuszos városnézés a Ringen, majd fakultatív belvárosi séta (Hofburg, Graben, Szent István Székesegyház, Hotel Sacher, Albertina), illetve szabadprogram, vásárlási lehetőség.  A program befejezése után kb. 17:45-18:00-kor indulás haza, érkezés Veszprémbe az esti órákban.

  A programokban változás előfordulhat! Minimális létszám: 35 fő

  A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, az út- és parkolási díjakat, az idegenvezető költségeit, adminisztrációs díjat.

  A részvételi díj nem tartalmazza:  – az esetleges belépőket, utasbiztosítást és a behajtási illetéket (kb. 5 €/fő)! – Schönbunnál: + a belépőt (Imperial tour: 22 €/felnőtt jegy, 15 €/gyerek (6-18 év) jegy, 18 €/diák 25 éves korig érvényes ISIC kártyával)A részvételi szándékot a kastély megtekintésére a jelentkezéskor jelezni kell! – Madame Tussauds Panoptikumnál + a belépőt (24 €/fő, minimum 20 fő esetén). A részvételi szándékot a Panoptikum megtekintésére a jelentkezéskor jelezni kell!

  A program letöltéséhez (PDF formátum) kattintson a linkre: Advent Bécs 2022       Advent Schönbrunn+Bécs 2022   Advent Madam Tussaud Panoptikum 2022